Sutdio Anneloes, voor de mode- en milieubewuste vrouw

2 september 2019 0 Door Marco

Mooie en stijlvolle kleding maken voor vrouwen op zo’n manier dat onze planeet zo min mogelijk schade hiervan ondervindt? Het lijkt voor vele kledingmerken een behoorlijke opgave maar gelukkig niet voor allemaal. Anneloes is de oprichtsters van Studio Anneloes en wilde niet alleen perfecte passende kleding voor de modebewuste vrouw creeëren maar hiermee ook nog eens haar steentje bijdragen aan milieubewust ondernemen. En dat is gelukt. Benieuwd welke toffe items dit modemerk allemaal in haar collectie heeft?

Zakelijk zonder saai te worden

De milieubewuste vrouw van nu draagt zowel thuis als op haar werk kleding die perfect bij haar past. Op het werk zijn dit vaak kleren die net een tikkeltje netter zijn dan de kleren die thuis worden gedragen. De blouse of pantalon zijn hier mooie voorbeelden van. Deze kledingitems worden graag gezien op de werkvloer maar kunnen als snel wat saai ogen en vooral niet mooi vallen. Dat de blouse bij vrouwen vaak niet mooi valt komt doordat de blouse te weinig of juist te veel is getailleerd. Hierdoor sluit de blouse niet mooi aan of zit hij juist te strak. Anneloes van Studio Anneloes liep ook tegen dit probleem aan en besloot daarom extra veel tijd, energie en liefde in de belangrijke kledingitem te stoppen. Want iedere vrouw heeft gewoon een goede blouse nodig. Hetzelfde geldt voor de pantalon. Een broek van meestal een flexibele en zachte stof. Toch vallen de meeste pantalons niet bij elke vrouw even mooi. Ze zijn te lang of juist te kort en de stof valt niet mooi om het lichaam heen waardoor deze broek er juist eerder voor zorgt dat een outfit er onverzorgd uitziet. De pantalons bij Studio Anneloes zijn precies zo gemaakt en ontworpen dat ze perfect vallen bij ieder vrouwenlichaam.

Speel zonder druk te worden

Naast kleding voor op het werk heeft dit modemerk ook genoeg items die in de vrije tijd gedragen kunnen worden. En thuis houden we natuurlijk wel van een kleurtje of een printje. De items in de collectie van Studio Anneloes zijn fleurig, energiek en speels maar zonder druk te worden. Een te drukke outfit doet natuurlijk voor niemand wonderen. Anneloes heeft in haar collectie de juiste balans weten te vinden en ook voor deze kledingstukken geldt dat ze perfect aansluiten bij ieder vrouwenlichaam.
Benieuwd of er een geschikt en passend kledingitem voor jou tussen zit? Neem dan zekers eens een kijkje op de website van Studio Anneloes.